Hopp til innhold
Maze Runner: Dødskuren (3D)

Maze Runner: Dødskuren (3D)

, , Action / Spenning / Thriller


I den episke finalen til Maze Runner-sagaen leder Thomas gruppen av rømte lysningsboere på sitt farligste oppdrag til nå. For å redde sine venner må de bryte seg inn i den legendariske «Last City», en OND-kontrollert labyrint som kan vise seg å være den dødeligste labyrinten av alle. De som kommer levende ut, får svar på alle spørsmålene lysningsboerne har hatt siden de først kom i labyrinten…

DYLAN O’BRIAN (Thomas) er et av Hollywoods raskt voksende talenter. Han er kjent som hovedrolleinnehaveren i MTV-serien Teen Wolf, som er en remake av kultfilmen med samme tittel. Han har også vært å se på kinolerreter før, blant annet i sommeren 2013 da spilte han også side om side med Vince Vaughn og Owen Wilson i komedien The Internship, og har hatt stor suksess i rollen som Thomas i Maze Runner serien.
KAYA SCODELARIO’s (Theresa) skuespillerkarriere begynte som rollefiguren Effy i Skins, et britisk tv-drama/komedie som tok en ny og kompromissløs vinkling på britisk ungdom. Serien ble et globalt fenomen, og Effy var en av de få som personene som er blitt værende gjennom alle sesongene. Senere har hun vært delaktig i filmer som blant annet Moon og Clash of the Titans, og var nylig å se i Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.
THOMAS BRODIE-SANGSTER (Newt) har allerede en lang og variert rolleliste bak seg fra USA og Storbritannia på både kinolerret og TV-skjermer. Nylig har han spilt Jojen Reed i Game of Thrones, samt i The Baytown Disco med Billy Bob Thornton og Eva Longoria. Dog vil han nok lenge være kjent for sin rolle i julefilmen Love Actually.
NATHALIE EMMANUEL (Harriet) er en britisk skuespillerinne, mest kjent for sin rolle som Missandei i Game of Thrones. Hun har i tillegg hatt rollen som Ramsey i Furious 7 (2015) og The Fate of the Furious (2017).-

Vis mer
  • Genre: Action / Spenning / Thriller
  • Språk: Engelsk
  • Originaltittel: Maze Runner: The Death Cure
  • Produksjonsår: 2018
  • Nasjonalitet: USA
  • Regi: Wes Ball
  • Manus: T.S. Nowlin
  • Skuespillere:
    Kaya Scodelario, Dylan O'Brien, Walton Goggins, Katherine McNamara, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel